De geschiedenis van marcel vd meer, natuurlijk niet me echte naam maar radio naam marcel vd meer. De naam is verzonnen in zo beetje het jaartal 1977 1978 toen een vriend van mij Anton toen al een radio zender had. Wel een kleine zender maar deed toch al aardig mee in die tijd met de zender naam nooitgedacht. We waren toen plusminus 13 /14 jaar en waren al flink aan het uitzenden via 27 mc maar toen begon de radio uitzendingen .
Ik weet nog goed me aller eerste zender nou ja zender was een ongebouwde radio alleen tebeluisteren bij me ouders in de kamer en een paar buren een tijdje gedraait zo en het bloed begon harder te stromen.  In 1980 kwam de eerste echte zender met een antenne genaamt gp kwam op het dak te staan. In het begin een 5 watt zender en ojee toen genaamt Morningstar 80 bestond. De spanning was hoog en de uitzendingen voor die tijd ook wel steeds leuker werd het en heel veel luisteraars door heel Rotterdam .De zender werd zwaarder van meer vermogen en de antenne ging hoger en hoger tot wel 18 meter hoog te beluisteren waren we ineens in heel zuidholland tot de rcd ons ook hoorde overal en plukte me de lucht uit .Heel jammer maar het bloed beleeft stromen en we kwamen terug toen met meerdere personen onder de naam radio stad Rotterdam dat was zo beetje 1985. 24 uur per dag en hele leuke zelfgemaakt en professioneele jingles en weer onder de naam marcel vd meer marcel vd meer werd steeds bekender en bekender in zuid Holland .
Tot weer de rcd ons hoorde met de jingles 24 uur per dag en ja hoor kwamen weer de zender weg halen. 1 Jaar later ja je raad het al toch weer muziek maken we dachten nemen we een andere radio naam radio uniek  maar wel de zelfde dj naam marcel vd meer dus radio unique Rotterdam bestond harder dan ooit met nog hogere antennes en zwaardere zenders ,zelfs mobiel uitgezonden toen marcel vd meer matroos was in de Rotterdamse haven. later weer uitzendingen van uit huis en meerder keren gepakt ,zelfs van uiteen flat in Rotterdam zitten uitzenden en nog steeds onder radio uniek Rotterdam zender werd ook daar weg gehaald door de rcd en helaas ook door andere radio zenders. Dat was 26 jaar geleden en toen maar mee gestopt maar de muziek blijft een leuk gebeuren en radio maken ook vandaar op nieuw radio uniek Rotterdam via internet met jawel Marcel vd Meer.